KO SU ZAPRAVO MOTOPUMPE?

Motopumpe je preduzeće osnovano 1993. godine sa sedištem u Nišu. Ovo preduzeće postoji više od 20 godina i za to vreme je pridobilo poverenje mnogih klijenata. Naš jedini cilj je da svojim kvalitetom zadovoljimo kriterijume i najzahtevnijih klijenata.

ČIME SE BAVE MOTOPUMPE?

Preduzeće Motopumpe ima široki spektar delatnosti koje je godinama strpljivo razvijalo i unapređivalo. Danas, naše preduzeće raspolaže širokim asortimanom pumpi za vodu koje imaju primenu u industriji, građevinarstvu, domaćinstvu i poljoprivredi. Bavimo se distribucijom i prodajom pumpi za vodu evropskih i svetskih proizvođača, proizvodnjom i servisiranjem proizvoda.  

Naša misija

S obzirom na naše dugogodišnje iskustvo, naša misija je da odgovorimo na sve zahteve kupaca.  Naše preduzeće ima stručni tim i široki asortiman proizvoda i može da reši svaki zadatak veoma uspešno.

Poslednjih godina Motopumpe su proširile svoju prodaju i nameravamo da nastavimo sa istim poslovnim entuzijazmom. Za nas ne postoji baš nijedna prepreka! Vašim poverenjem i zadovoljstvom  smo motivisani da napredujemo dalje i ostvarujemo nova poslovna partnerstva i poznanstva.

Zašto su Motopumpe pravi izbor za vas?

Više od 20 godina iskustva

Za 20 godina iskustva imali smo prilike da sarađujemo sa poznatim domaćim i stranim kompanijama. Iza nas je preko hiljadu zadovoljnih klijenata i mnogo prodatih proizvoda na našem tržištu.

Nalaženje novih rešenja

Brzina i efikasnost su karakteristike koje nas u ovom poslu čine uspešnim. Za sve naše kupce koji su u nedoumici oko kupovine nekog proizvoda mi smo tu da pronađemo novo i adekvatno rešenje.

Profesionalni pristup

Profesionalni pristup i ažurnost prema poslu je najvažnija karakteristika našeg uspešnog poslovanja. Cilj nam je da uvek budete zadovoljni našom ponudom i kvalitetom usluga.

godine osnovani

prodatih proizvoda

zadovoljnih klijenata

Prodajni program

Preduzeće Motopumpe je distributer poznatih evropskih i svetskih proizvođača. Na teritoriji Srbije preduzeće je razvilo veoma značajnu trgovinsku delatnost i u svojoj ponudi ima proizvode visokog kvaliteta.

Naš servis vam je uvek dostupan

Budimo u kontaktu!

  065/2198050

  018/4257835

  info@motopumpe.co.rs

ili