SERVIS PUMPI ZA VODU

Preduzeće Motopumpe vrši uslugu servis pumpi za vodu. Naš tim stručnjaka je u svakom trenutku dostupan da ispuni najzahtevnije intervencije na teritoriji Srbije. Zahvaljujući dobroj opremljenosti alatima, nudimo ozbiljnu servisnu podršku i adekvatno rešenje za sve probleme.

Naše preduzeće profesionalno pristupa servisu pumpi za vodu!

Naš servis ima posebnu strategiju pristupanju problemu garantujući vam efikasno rešenje.

Servis velikog broja brendova

Naš servis za pumpe u Nišu vrši uslugu popravke pumpi i ugradnje originalnih rezervnih delova renomiranih evropskih i svetskih proizvođača. Naše preduzeće je ovlašćeni servis za Pedrollo, Wilo, Leo, Novoterm, Marina, Elko i Franklin Electric. Takođe vršimo popravku pumpi nekadašnjih proizvođača Sever i Jastrebac.

Dijagnostika problema

Pre servisne intervencije, naš servisni tim najpre pristupa utvrđivanju problema i pronalaženju optimalnog rešenja. Ovo zahteva potpunu posvećenost našeg stručnog tima koji vrši vrhunsku uslugu servisa i održavanja opreme.

Nalaženje rešenja

Naš servisni tim poseduje sve neophodne alate za brzu i efikasnu intervenciju. Veoma odgovorno pristupamo nalaženju rešenja i otklanjanju nedostataka na pumpama i pratećoj opremi. Naše preduzeće daje i preporuke za optimizaciju sistema.

Servis pumpi za vodu sve probleme rešava u savremenom i odlično opremljenom servisu u sklopu preduzeća!

Naš servis u Nišu vrši kvalitetnu popravku i ugradnju pumpi za vodu.

1. Servisiranje pumpi i opreme

Servisiranje pumpi i opreme je najznačajnija usluga našeg servisnog tima. Ova usluga podrazumeva preciznu popravku pumpi i pumpnih postojenja kako bi ispravno funkcionisali i ispunjavali potrebe korisnika.

2. Ugradnja

Ugradnja pumpi, opreme i automatike na vašem objektu je još jedna usluga u sklopu našeg servisa.

3. Održavanje

Održavanje pumpi i prateće opreme podrazumeva redovnu proveru njihove funkcionalnosti. U garantom i vangaratnom roku, naš servis obezbeđuje održavanje opreme i zamenu originalnih rezervnih delova.

Kontaktirajte nas za vaš servis