BUDIMO STALNO U KONTAKTU!

Servis pumpi za vodu u Nišu se godinama trudi da održi dobru komunikaciju sa klijentima. Ukoliko imate neko pitanje možete nam pisati u bilo kom trenutku. Jednostavnim postupkom popunite ovu kontakt formu i očekujte naš odgovor u najkraćem mogućem roku!

NAŠ SERVIS PUMPI ZA VODU U NIŠU VAM JE UVEK DOSTUPAN!

Kontaktirajte nas i samo jednim klikom uverite se u našu ažurnost i profesionalnost. Pronađite nas na mapi i posetite nas na ovoj adresi!

servis pumpi za vodu

Dr. Milenka Hadžića 4, 18000 Niš

pon – pet 08:00-16:00

PRATITE VAŠ SERVIS PUMPI ZA VODU U NIŠU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Naš servis u Nišu je savremeno preduzeće koje je od sada dostupno i na društvenim mrežama. Ukoliko imate bilo koje pitanje za nas, slobodno nam pišite na facebook-u. Odgovaramo na svako vaše pitanje u najkraćem vremenskom roku! Neka naša komunikacija bude početak lepe saradnje i prijateljstva!

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Servis pumpi za vodu u Nišu svakodnevno komunicira sa svojim klijentima i saradnicima. Uvek se trudimo da odgovorimo na svako vaše pitanje sa ciljem da vam pomognemo u odabiru kvalitetne pumpe i prateće opreme.

Koju pumpu nam predlažete za zalivanje voćnjaka?

Naš servis raspolaže velikim izborom pumpi za vodosnabdevanje koje možete pogledati u našem preduzeću. Ukoliko imate dodatnih pitanja, najbolje je da nas kontaktirate ili posetite na lokaciji Dr Milenka Hadžića 4 u Nišu.

Da li imate u ponudi online narudžbine?

Naš servis ne raspolaže ovom opcijom. Naša preporuka je da nas u tom slučaju posetite u ulici Dr Milenka Hadžića 4 u Nišu i da pogledate naše proizvode. Ukoliko imate još nekih pitanja, možete nas kontaktirati putem društvenih mreža ili nas pozvati na službeni broj telefona. Tu smo da vam pomognemo i pružimo sve neophodne informacije.

Da li radite održavanje industrijske opreme?

Naš servis nudi uslugu servisiranja pumpi i prateće opreme. U sklopu ove usluge naše preduzeće vrši ugradnju i održavanje opreme u industriji i domaćinstvu. Za sva dodatna pitanja možete nas slobodno kontaktirati u bilo kom trenutku.